Heeft u ook zo’n onveilig gevoel als u van huis gaat?

Of als u weer thuis komt?

De schrikbare toename van de criminaliteit behoort tot de minder aangename aspecten van onze moderne samenleving. Keiharde feiten spreken voor zich. Waarom zou men uw huis voorbij lopen?

Het gevoel van verontwaardiging en onmacht na de ervaring van een inbraak is vaak groter dan de financiële gevolgen. Inbreuk op de privacy binnen uw ‘beschermde’ omgeving in combinatie met verlies van soms persoonlijke bezittingen is een nare ervaring. Het veilige gevoel behorend bij uw woongenot heeft een fikse deuk opgelopen. Het treffen van beveiligingsmaatregelen kan dit in een groot aantal gevallen voorkomen en resulteert zelfs, mits op de juiste wijze aangebracht, in luxe woongenot.

Uit de statistieken blijkt dat inbrekers het zichzelf zo gemakkelijk mogelijk maken. De meeste inbraken vinden plaats bij woningen die een gemakkelijk doelwit vormen. Het ligt dus geheel aan uzelf om de kans tot inbraak te verkleinen. En wij kunnen u daarbij helpen!

NCP erkend Borgbedrijf

Op basis van jarenlange ervaring van beveiligingsbedrijven, verzekeringsmaatschappijen en politie zijn er beveiligingsmaatregelen ontwikkeld die de kans op een geslaagde inbraak verminderen! U kunt het beste de hulp inschakelen van een beveiligingsspecialist herkenbaar als NCP (Nationaal Centrum voor Preventie) erkend BORG bedrijf. Het NCP erkend BORG bedrijf is als geen ander op de hoogte van alle inbraakpreventieve maatregelen. Lesec Beveiliging B.V. is zo’n NCP erkend BORG bedrijf!

Inbraakpreventie begint bij een goede bouwkundige beveiliging van de woning. Onder andere door het toepassen van inbraakwerend hang- en sluitwerk. Maar dat is niet voldoende. Het moet ook goed gebruikt worden en zo zijn er verschillende andere ‘organisatorische’ maatregelen die het de inbreker moeilijk maken of hem zelfs al ontmoedigen. En als de woning behoort tot een hogere risicocategorie is een aanvulling vereist in de vorm van een elektronisch alarmsysteem.

Combinatie van maatregelen

Bij inbraakpreventie gaat het dus om de juiste combinatie van maatregelen die precies zijn afgestemd op de situatie. Hoe groter de verwachte buit, hoe meer de inbreker zijn best zal doen om binnen te komen. En dus: hoe zwaarder beveiligd moet worden.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lesec Beveiliging via 078-6445566, of onderstaand formulier.

Uw naam*

Uw e-mail adres*

Uw bericht*