Statistieken laten ons weten dat het ongeveer tussen de 8 en 15 minuten duurt voordat de politie of het bewakingspersoneel ter plaatse is.

In dit tijdsbestek kunnen inbrekers gemakkelijk een hoop waardevolle spullen meenemen en er vandoor gaan zonder gepakt te worden.

Het installeren van een elektronisch alarmsysteem, het aanbrengen van extra sloten op de binnenkant van de ramen en het vastzetten van de apparatuur met kabels zal zeker belemmerend werken maar is wellicht niet voldoende. Het installeren van een mistmachine kan voor die extra beveiliging zorgen als een inbreker toch het pand is binnengedrongen.

Hoe werkt het?

De mistmachine reageert op het bewegingsalarm en verspreidt onmiddellijk na detectie een rookgordijn in het hele kantoor. De inbrekers raken gedesoriënteerd en zullen hun plannen snel staken. Bovendien kunnen zij de uitgang moeilijker vinden om te vluchten, de pakkans wordt hiermee dus ook vergroot.

De mist is absoluut onschadelijk en niet giftig. Na 45 minuten zal de mist verdwijnen en geen sporen achterlaten. De rook is op alcoholbasis zodat goederen en inventaris zo goed mogelijk beschermd blijven.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lesec Beveiliging via 078-6445566, of onderstaand formulier.

Uw naam*

Uw e-mail adres*

Uw bericht*