Iedere organisatie heeft zijn eigen kenmerken. De manier van werken, de bedrijfscultuur, de producten of diensten die ze leveren, de uitstraling van het bedrijf.

Kortom geen enkel bedrijf is gelijk. Ook de risico’s die men loopt en de te treffen maatregelen kunnen sterk verschillen.

Elke deur in een willekeurig pand is een stukje van een compleet toegangscontrolesysteem. Bij een toegangscontrolesysteem is er een aantal componenten nodig om de organisatiestroom te controleren.

Plaats een codeslot of kaartlezer, geef iedere gebruiker een toegangscode, sleutelhanger (tag) of badge (creditcard) en een toegangscontrolesysteem is werkelijkheid geworden.

Vakkundig

Lesec zorgt, na een vakkundige inventarisatie, dat er een op het bedrijf geschreven toegangscontrole- systeem wordt aangeboden. Naast onze assistentie bij het samenstellen en aanbieden van onze systemen, mag u ook de benodigde ondersteuning verwachten om het gekozen systeem zo efficiënt mogelijk te installeren en op te leveren.

Eenvoudige tot complexe systemen

Of het nu gaat om een eenvoudig stand alone systeem voor één deur of een complex systeem met bijvoorbeeld 40 deuren, met Lesec Beveiliging heeft u de juiste partner gevonden. Lesec Beveiliging, een extra waarborg voor kritische bedrijfsprocessen en vertrouwelijke informatie. En daarom voor u een zorg minder!

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lesec Beveiliging via 078-6445566, of onderstaand formulier.

Uw naam*

Uw e-mail adres*

Uw bericht*