Een personen Alarmeringssysteem voor hulpbehoevende mensen.

Steeds meer ouderen willen zelfstandig blijven wonen. Met ons nieuwe Zorg Totaalpakket wordt dit mogelijk gemaakt.

In de woning

Zorg Totaal is een personen alarmeringssysteem in huis voor een optimale veiligheid. Bij calamiteiten kan er eenvoudig een knop ingedrukt worden (pols/halszender) en danBasisstation wordt er een spreek- en luisterverbinding tot stand gebracht. Met losse Dect units kan vanaf verschillende locaties in huis een noodoproep gedaan worden. De hulpbehoevende kan dan direct vanaf deze locatie spreken met een hulpverlener.

Buitenshuis

Zorg Totaal is standaard uitgerust met een mobiele GPS/GSM.3G module welke met 1 druk op de knop direct een spreek- en luisterverbinding tot stand brengt naar een Halszenderzorgmeldkamer of hulpverlener. Zorg Totaal kan dan direct de locatie van de hulpbehoevende via GPS Google Maps doorgeven, zodat direct bekend is waar de hulpbehoevende zich bevindt.

Inbraak- en brandbeveiliging

Zorg Totaal maakt het tevens mogelijk de woning te beveiligen tegen inbrekers.  Het is zeer eenvoudig het systeem uit te breiden met inbraakdetectoren, zoals Melderinfraroodmelders en magneetcontacten. Ook kunnen optische rookmelders op het systeem worden aangesloten. De bediening is zeer eenvoudig en afgestemd op de hulpbehoevende. Alarmmeldingen kunnen desgewenst ook worden doorgemeld naar een Particuliere Alarm Centrale.

Aanwezigheid detectie

Indien gewenst detecteert Zorg Totaal menselijke bewegingen in huis. Als er bij bepaalde tijdsinstellingen geen beweging wordt waargenomen, geeft Zorg Totaal een melding naar een zorgmeldkamer en/of een persoonlijk contact. Deze dagelijkse controle maakt het mogelijk een hulpverlener te sturen zonder dat de hulpbehoevende hiervoor een noodoproep heeft gedaan.

Met Zorg Totaal staat een hulpbehoevende, IN en BUITEN de woning er nooit meer alleen voor!

Folder

ZorgTotaal – folder

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden over wat U met Zorg Totaal kan?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lesec Beveiliging via 078-6445566, of onderstaand formulier.

 

Uw naam*

Uw e-mail adres*

Uw bericht*